Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 4
1x
Na listu
Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Usporediti
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
Compressport

Compressport AERO SOCKS

Biciklističke čarape Kod: 167205
Boja Bijela (Bijela / Žuta)
Veličina:
Izaberi
T1
T2
Veličina:
Izaberi

Na skladištu

29,95 €
Odaberite veličinu
T1
T2
Popis
Ultra lagane, maksimalno prozračne aero čarape s visokim krojem Compressport AERO SOCKS će ti skratiti vrijeme na triatlonu. Glavni aspekt ...
Popis

Compressport AERO SOCKS

Ultra lagane, maksimalno prozračne aero čarape s visokim krojem Compressport AERO SOCKS će ti skratiti vrijeme na triatlonu.
Glavni aspekt ovih čarapa su aerodinamične crte u prednjem dijelu koje su testirane u aerodinamičnom tunelu. Prepoznatljive izbočine predstavljaju i novi AERO-DOTS, koji su dizajnirani od gležnja do gornje strane čarape kako bi se smanjila turbulencija i otpornost na stražnjem dijelu čarape. To će vam uštedjeti nekoliko dodatnih vati.
Struktura stopala kopira ultralight model za trčanje. Lagana, tehnološka mreža je dizajnirana tako da doslovno sjedi kao druga koža na vašoj nozi. Ove čarape pružaju izuzetnu ventilaciju i vrlo brzo odvode znoj i vlagu s stopala. Potpuno nova špica nudi ergonomsko prianjanje prstiju, kao i poboljšanu propriocepciju, omogućujući prstima intuitivno pozicioniranje kod udara za lagani, prirodni korak. Područje palca je obogaćena frotiranom ispunom.
Tu je i podrška zgloba. Ne samo da potiče mikro cirkulaciju, već prije svega sprječava uvijanje čarape unutar cipele. Ove čarape ostaju točno na mjestu, a istovremeno se sprječava nastanak mjehurića i neugodnih otisaka.
U stražnjem dijelu čarapa je ultratanka mrežica koja dobru prozračnost. U području Achillove pete nalaze se dvije trake 3D-DOTS-a za maksimalnu podršku za biciklizam i trčanje. Aero čarape imaju još veći rez od trail modela za optimalne aerodinamične performanse.;Međutim, zadržavajući ograničenja Međunarodne biciklističke unije.
Površina ruba je s unutrašnje strane obložena silikonskim krugovima za zadržavanje na mjestu.
  • logotip marke u prednjem dijelu
  • izvanredna ventilacija i brzo uklanjanje znoja
  • ergonomska prilagodba prstima
  • potpora luka

Tehnički podaci

Materijal
96 % poliamid, 4 % elastin
Kod proizvoda
167205
Kod dobavljača
XU00054B_006
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Tablica veličina
Tablica veličina
Ocjena 1
Ocjena
Održavanje materijala
Održavanje materijala
O marci
Compressport