O nama

Zanima vas, kakva je naša filozofija i kroz što smo sve prošli?

Osnovne informacije

Podrijetlom smo češka mreža prodavaonica i internetska trgovina sa sportskom opremom. Službeno se naša tvrtka zove SPORTISIMO s.r.o. Od 2000 godine nismo samo ljubitelji sporta, nego i svih zabavnih aktivnosti, koje kupcima omogućuju „život u pokretu“. Cilj Sportisima je osigurati im svu moguću opremu.

 

Broj marki robe

400+

Pokazati marke

Naš moto i slogan u jednom je

Život u pokretu

Naše prekretnice

Povijest u tri poglavlja

Ponikli smo u republici Češkoj godine 2000 i prvu prodavaonicu smo otvorili na jesen 2001 u Mladoj Boleslavi. Naša obitelj prodavaonica se od onda redovno povećavala. Bilo je samo pitanje vremena, kada ćemo se proširiti i izvan granica republike Češke. To se dogodilo 2008. godine kada smo otvorili prodavaonice u slovačkoj Nitri i Popradu.

 

Na kraju te godine se dogodio još jedan događaj, koji smatramo kao važnu prekretnicu - kao prvi važan sportski lanac na češkom tržištu smo omogućili našim kupcima nabavu iz udobnosti domova pomoću e-shopa. Jako nas je razveselila godina 2011 kada smo preuzeli prvu nagradu u anketi Trgovac godine za godinu 2010 u kategoriji prodavača sa sportskom opremom. Od tada našu zbirku nagrada zahvaljujući vašoj naklonosti uspješno širimo.

 

Prosinca 2021 smo došli do cilja 200 prodavaonica u Europi. Cilj je i nadalje dinamičan rast - kako u broju prodavaonica, tako i u proširivanju ponude na e-shopu - i motivirati našim aktivnostima sve više ljudi ka sportu i kretanju.

 

Ključni ljudi

FRANTIŠEK GREGOR

CEO

THAI NGOC NGUYEN

Osnivač i Chairman of the Executive Board 

„Kod osnovnih vrijednosti ne razlikujem svakodnevni život od radnog. Uvjeren sam, da za dugoročne dobre radne rezultate i sklad u osobnom životu je neophodna sreća na poslu i mogućnost samoostvarenja. To važi za mene osobno a isto tako i za moje kolegice i kolege. Rado upozoravam, kako zahvaljujući novim i beskrajnim izazovima zajedno kvalitativno i kvantitativno rastemo.“