Dobar dan, iz tehničkih razloga vas momentalno ne možemo povezati sa korisničkom podrškom. Ukoliko trebate pomoć, molimo napišite nam e-mail na eshop@sportisimo.hr.

Rezerviraj proizvode u trgovini

Želiš biti siguran/na da će proizvodi biti dostupni u trgovini kada dođeš kod nas?

Rezerviraj ih.

Kako to napraviti?

Izaberi trgovinu

Klikni na odabrani proizvod, izaberi varijantu i veličinu, pritiskom na plavi gumb ispod cijene provjeri u kojoj je trgovini dostupan. Ako je proizvod dostupan u željenoj trgovini, možeš ga BESPLATNO rezervirati pomoću nekoliko klikova. U trgovini možeš platiti karticom ili gotovinom. Rezervacija vrijedi samo za 1 varijantu odabranog proizvoda.

Pričekajte e-mail i SMS poruku

U trenutku kada pripremimo proizvode poslat ćemo e-mail i SMS poruku. Nakon toga imaš 2 dana za podizanje proizvoda u trgovini. Ako ne podigneš proizvod u navedenom roku, možeš produžiti rezervaciju do 5 dana na svom korisničkom računu ili putem e-maila s potvrdom da si spreman/na za podizanje rezervacije.

Preuzimanje proizvoda u trgovini

Proizvode možeš preuzeti na blagajni, sa sobom moraš imati broj rezervacije. Naravno, nakon preuzimanja proizvoda, možeš ih isprobati i nakon toga kupiti.
Kao i kod klasične kupnje u trgovini, možeš zamijeniti ili vratiti proizvod u roku od 30 dana od datuma kupnje. Za to je potrebno priložiti račun ili njegovu kopiju. Rezervirani proizvodi se ne mogu poslati u drugu trgovinu, niti na tvoju adresu.