Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 4
15x
Na listu
Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Usporediti
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
Compressport

Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH

Čarape za trčanje Kod: 139733
Boja Bijela (Bijela / Plava)
Veličina:
Izaberi
T1
T2
Veličina:
Izaberi

Na skladištu

20,95 €
Odaberite veličinu
T1
T2
Popis
Nova generacija kultnih čarapa za trčanje Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH nudi izvrsnu udobnost, još bolju eliminaciju ...
Popis

Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH

Nova generacija kultnih čarapa za trčanje Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH nudi izvrsnu udobnost, još bolju eliminaciju mjehurića i optimalnu ventilaciju tijekom bilo kojeg vaših trčanja!
Ljudske, sportske performanse, povećavaju se a s njima i čarape za trčanje. Na početku razvoja pristupilo se potpuno novoj generaciji najprodavanijih čarapa COMPRESSPORT, trkačima od amatera do profesionalaca kako bi ove čarape proizašle iz njihovih potreba i očekivanja. Rezultat su čarape za trčanje dizajnirane posebno kako bi ponudile optimalno prozračivanje, uklonile mjehuriće što je više moguće i bile barem udobne kao i njihova prethodna serija V3.0.
Tkanina koja se koristi lagana je, prozračna, brzo odvodi vlagu i znoj, održavajući vaša stopala svježim i suhim čak i u najtoplijim uvjetima. Potpuno nova špica nudi ergonomskije prianjanje prstiju, kao i poboljšanu propriocepciju, omogućujući prstima intuitivno pozicioniranje na udaru za glatki, prirodni korak. Osim toga, područje palca obogaćeno je frotirnim oblogom, kako bi se uklonili pocrnjeli nokti tijekom dužih trčanja. Ista tehnologija nalazi se i u području pete.
Potpora svoda stopala je jasna stvar. Ne samo da potiče mikrocirkulaciju, već prije svega sprječava uvijanje čarape unutar cipele. Čarapa će tako ostati točno na mjestu i istovremeno sprječava pojavu žuljeva i neugodnih modrica.
Ahilova tetiva zaštićena je patentiranim izbočinama. Već poznate 3D DOTS novo se nadopunjuju takozvanim FLAT DOTS, koje poboljšavaju ventilaciju. Obje izbočine se također mogu naći u području trbušića i pete. 3D DOTS (75%) i FLAT DOTS (25%) apsorbiraju udarce, nude bolje prianjanje na cipelu i poboljšavaju ukupnu prozračnost. Posljednje, ali ne manje važno, jamče mikrostimulaciju, koja pomaže povećanju venskog protoka i time odgađa umor s povećanjem kilometara.
U području od gležnja do gornjeg ruba čarape, ventilacijske trake su dizajnirane za maksimalno prozračivanje.
E ergonomska "kartica" na stražnjem dijelu gornjeg ruba dodaje dašak udobnosti i elegantnog dizajna ovim high-tech čarapama koje idu ruku pod ruku s produktivnošću DNA marke COMPRESSPORT.

  • Maksimalni komfort
  • frotir špica
  • zaštita ahilove tetive
  • kultne 3D-TOTS izbočine
  • brzo uklanjanje znoja i vlage
  • ultralagane
  • prozračno
  • ergonomska prilagodba prstima

Tehnički podaci

Materijal
95 % poliamid, 5 % elastan
Kod proizvoda
139733
Kod dobavljača
XU00046B_011
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Tablica veličina
Tablica veličina
Ocjena 15
Ocjena
O marci
Compressport