Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 4
47x
Na listu
Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Usporediti
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
Compressport

Compressport R2V2

Kompresne čarape preko listova Kod: 1379000664
Boja Plava (Plava / Tamno plava)
Veličina:
Izaberi
T1
T2
T4
Veličina:
Izaberi

Na skladištu

38,95 €
Odaberite veličinu
T1
T2
T4
Popis
Kompresne čarape preko listova Compressport R2V2 su definitivno najpoznatiji produkt švicarske marke COMPRESSPORT. Podrška venskom protoku ...
Popis

Compressport R2V2

Kompresne čarape preko listova Compressport R2V2 su definitivno najpoznatiji produkt švicarske marke COMPRESSPORT. Podrška venskom protoku tijekom same vježbe, ali i tijekom sljedećeg faze, faze regeneracije.
Ovaj model dolazi s novim 3D pletivom, koje nudi veću zaštitu gležnja zajedno s Ahilovom tetivom. Poboljšana vertikalna rastezljivost nudi veću udobnost tijekom nošenja. Dalje još imaju poseban "jezičac" dizajniran u području patele, kako bi eliminirao udarce oko koljena.
Kompresijska navlaka zateže cijelu mišićnu skupinu, što značajno smanjuje udarce koji mogu uzrokovati mikro ozljede u mišićima ili umor i grčeve. Također, zahvaljujući kontrakciji i sužavanju krvotoka, ubrzava se cirkulacija krvi, a samim time i mišić je više oksigeniziran i istovremeno učinkovitije detoksificiran.
Ove specijalne čarape možeš nositi i duže vrijeme prije starta (ili zahtjevnog treninga), pozitivan učinak ćeš osjetiti ubrzo. Triatlonci u čarapama i plivaju, jer odlično drže i ni na koji način ne ometaju. Tijekom vježbe nećeš ni znati da ih imaš na sebi, glatko su ispletene, bešavne, a rubovi vrlo mekani i udobni.
Isto kao i tijekom vježbanja, kompresija pozitivno utječe na tijek i trajanje regeneracije mišića. Sportaš se tako može brže regenerirati i vratiti treninzima čak i nakon vrlo zahtjevnih utrka ili treninga.
  • podrška izdržljivosti
  • ubrzanje regeneracije i venskog protoka
  • K-protect eliminira udarce u području patele
  • smanjuju trešnju

Tehnički podaci

Materijal
65 % pamuk, 35 % elastan
Kod proizvoda
1379000664
Kod dobavljača
SU00002B-500
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Tablica veličina
Tablica veličina
Ocjena 47
Ocjena
O marci
Compressport