Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 8
8x
Na listu
Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Usporediti
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
INOV-8

INOV-8 F-LITE FLY G 295

Muške tenisice za trčanje Kod: 126530
Rasprodano
Popis
Novi materijali otvaraju nove mogućnosti. Već dobro poznajete grip obogaćen grafenom za odličan omjer između gripa i izdržljivosti. Sada ...
Popis

INOV-8 F-LITE FLY G 295

Novi materijali otvaraju nove mogućnosti. Već dobro poznajete grip obogaćen grafenom za odličan omjer između gripa i izdržljivosti. Sada dolazi novo doba. Era prigušenja grafena. Možete u potpunosti uživati ??u Inov-8 F-LITE FLY G 295 muškim tenisicama za trčanje, koje brišu granice između cestovnog trčanja i vježbanja.

G-FLY amortizirajuća pjena obogaćena grafenom koristi sve prednosti ovog materijala koji je dobio Nobelovu nagradu. 

Međupotplat ima pad od 8 milimetara i nudi 26 milimetara amortizacije ispod pete. Ovo je sloj dovoljno visok da pruži potrebnu udobnost za trening volumena ili lagani kas po asfaltiranim cestama. Istovremeno, ova masivnost omogućuje savršenu percepciju i osjećaj za stopalo, što je dodatno pojačano hibridnim potplatom.

U cipelama F-LITE FLY nećete pronaći klasični gumeni uzorak, već hibridna kontaktna površina gume i pjene. Ovaj hibridni potplat daje tenisici iznimnu fleksibilnost jer nema apsolutno ničega što bi je spriječilo da se savija u nedostatku tvrde gume. Prianjanje na asfaltiranim površinama za koje je F-LITE FLY dizajniran savršeno je i u suhim i u mokrim uvjetima. Zbog prisutnosti grafena, izdržljivost je također besprijekorna, što odgovara standardu obuće za velike staze.

Kao rezultat toga, zahvaljujući korištenim materijalima i konstrukciji, F-LITE FLY je jedna od najživljih tenisica na tržištu, koja će munjevito i kirurški precizno reagirati i na najmanji pokret vašeg stopala. Ovo je pouzdano učvršćeno u tenisici zahvaljujući snažnom i izdržljivom pletenom gornjem dijelu.

Gornjište rastegnuto na kopitu broj 4 (na ljestvici od 1-5 to je drugo najšire pristajanje unutar Inov-8 ) dovoljno je prostran čak i za sportaše sa širim oblikom stopala i ukazuje na dvostruki karakter F-LITE FLY.Ovu tenisicu možete koristiti ne samo za trčanje na cesti, već i za intenzivno vježbanje na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Za razliku od klasičnih tenisica za trčanje, F-LITE FLY ima gornjište s intenzivnijom bočnom stabilizacijom, što je osigurano robusnijom pletenom strukturom oko rista. Uzalud ćete tražiti tvrde i čvrste armature, pa nema opasnosti od modrica ili žuljeva. Noga se u cipeli ne miče niti tijekom intenzivnih promjena smjera i dinamičkih vježbi, dok tijekom izdržljivog trčanja nećete primijetiti nikakvu razliku u odnosu na klasičnu tenisicu.

  • fleksibilnost
  • svestranost
  • izdržljiv gornji dio
  • bočna stabilnost

Tehnički podaci

Gornjište
mrežasti rad
Međupotplat
kombinacija materijala za prigušivanje
Potplat
guma
Visina međupotplata
26 mm peta / 18 mm prsti
Površina
off-road
Vodootpornost
ne
Kod proizvoda
126530
Kod dobavljača
001054-RDBK-S-01
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Ocjena 8
Ocjena
Kako izabrati veličinu
Kako izabrati veličinu
O marci
INOV-8