Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 4
0x
Na listu
Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Usporediti
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
INOV-8

INOV-8 X-TALON ULTRA 260 V2 M

Muška obuća za trčanje Kod: 156035
Rasprodano
Popis
Muška obuća za trčanje Inov-8 X-Talon ULTRA 260 V2 M je dizajnirana za nošenje teških trkača i izdržavanje maksimalnog opterećenja. Potplat ...
Popis

INOV-8 X-TALON ULTRA 260 V2 M

Muška obuća za trčanje Inov-8 X-Talon ULTRA 260 V2 M je dizajnirana za nošenje teških trkača i izdržavanje maksimalnog opterećenja. Potplat se temelji na legendarnom X-TALON 225 aggressive gripu, s tom razlikom što nitne imaju veću površinu za podnošenje većeg opterećenja.

Visina klinova je respektabilnih 8 mm, tako da će te X-TALON ULTRA 260 bez oklijevanja izvući i iz najvećeg blata ili duboke bljuzgavice. Periferni dio potplata ima tvrđu smjesu za savršeno prianjanje u blatu i snijegu, dok je unutarnji dio mekana kontaktna guma s izvrsnim prianjanjem na kamenje i stijenu.

Međupotplat POWERFLOW ima pad 8 mm i složen je od dva dijela. Područje pete je mekano i pruža 10% veću razinu suzbijanja, prednji dio ima veću gustoću, tvrđi je i ima precizniji i efektivniji odraz. Zaštitni polimerni prsten DFB kopira oblik plantarne fascije i malo pomaže doskoku (efekt opruge) tijekom učinkovitoga stila trčanja.

Gornjište je proizvedeno od ekstremno izdržljivog balističkog najlona s vodootpornim premazom. Ovaj materijal osigurava postojani oblik gornjišta i u slučaju kiše. Gornjište bez šavova pruža sjajnu udobnost.
Cijenit ćeš nenadmašno prianjanje, snagu i robusnost ove tenisice na najdužim trkama s preprekama, u orijentacijskom trčanju ili na teškoj tehničkoj stazi.

  • gornjište bez šavova pruža sjajnu udobnost
  • trostruko ojačani vrh štiti prste od udaranja bilo koje prepreke
  • gornjište je enormno čvrsto, a zahvaljujući tome je snižena prozračnost tenisice
  • mekana peta je osjetljiva na pete, a u slučaju izraslina na petama može se uz lako aktivirati i prilagoditi deformiranim stopalima

Tehnički podaci

Gornjište
balistički najlon s vodootpornim premazom
Međupotplat
POWERFLOW
Potplat
guma
Površina
terenska
Vodootpornost
da (premaz)
Kod proizvoda
156035
Kod dobavljača
000988-BKGO-S-01
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Ocjena 0
Ocjena
Kako izabrati veličinu
Kako izabrati veličinu
O marci
INOV-8