Dobar dan, iz tehničkih razloga vas momentalno ne možemo povezati sa korisničkom podrškom. Ukoliko trebate pomoć, molimo napišite nam e-mail na eshop@sportisimo.hr.

Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 4
2x
POC

POC TECTAL RACE SPIN NFC

Kaciga za bicikl Kod: 139868
Rasprodano
Popis
Kaciga koja će za tebe sve reći kada ti ne budeš mogao. POC-ova kaciga TECTAL RACE SPIN NFC opremljena je integriranim čipom NFC Medical ...
Popis

POC TECTAL RACE SPIN NFC

Kaciga koja će za tebe sve reći kada ti ne budeš mogao. POC-ova kaciga TECTAL RACE SPIN NFC opremljena je integriranim čipom NFC Medical ID, tako da u kacigu možete pohraniti svoj medicinski profil i podatke za kontakt u slučaju nužde. Ako dođe do nesreće, prvi ispitanik će moći odmah pročitati važne informacije i donijeti najbolju odluku za tvoje liječenje na licu mjesta. Tectal Race SPIN NFC ima sve standardne karakteristike Tectal Race SPIN-a, uključujući pouzdanu unibody konstrukciju, proširene zone pokrivenosti oko sljepoočnice i stražnjem dijelu glave i optimiziranu ventilaciju. RECCO® reflektor vam omogućuje traženje u divljini ako se nešto pokvari. Spasilačke službe diljem svijeta oslanjaju se na RECCO® radarsku tehnologiju koja brzo traži velika područja u potrazi za izgubljenim dušama. Dodatne značajke koje će osigurati sigurnost svaki put kada si na putu uključuju aramidski sustav mostova koji povećava strukturni integritet kacige i ojačan EPS uložak. Tectal Race SPIN je opremljen jednostavnim i sustavom postavljanja, tako da svaki korisnik može pronaći sigurno i udobno sjedište. Šilt kacige također se može prilagoditi, tako da možete prilagoditi vlastitu zaštitu od sunca ili kiše." Veličina M (55 - 58 cm), L (59 - 62 cm)
  • integrirani čip NFC Medical ID
  • klip za naočale
  • konstrukcija podstave unibody
  • raširene zaštitne zone oko vrha i stražnjeg dijela
  • savršena ventilacija
  • reflektor RECCO®
  • jači uložak od EPS
  • šilt podesiv po visini

Tehnički podaci

Konstrukcija
IN-MOLD + SPIN
Ventilacijski otvori
da
Unutarnji umetak
SPIN sustav, odvojivi uložak
Uklonjivi vizir
da
Podesiva veličina
da
Mreža protiv insekata
ne
Kod proizvoda
139868
Kod dobavljača
PC105828043
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Ocjena 2
Ocjena
O marci
POC