Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 14
1x
Na listu
Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Usporediti
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
POLAR

POLAR PACER PRO S-L

Multisport sat Kod: 144140
Rasprodano
Popis
Ultralaki sportski sat Polar PACER PRO S-L s novom generacijom GPS-a s integriranim barometrom. To je sat za trčanje koji pruža snažne ...
Popis

POLAR PACER PRO S-L

Ultralaki sportski sat Polar PACER PRO S-L s novom generacijom GPS-a s integriranim barometrom. To je sat za trčanje koji pruža snažne alate za vježbanje pravim trkačima. Širenje spektra boja doprinosi povećanoj osjetljivosti i uklanjanju utjecaja nijansi kože na točnost mjerenja. Zahvaljujući optimiziranom GPS-u s dugotrajnom baterijom, možeš trenirati do 35 sati s uključenom GPS funkcijom i kontinuiranim mjerenjem otkucaja srca. U ekonomičnom načinu rada sat će trajati do 100 sati s uključenom GPS funkcijom. Jezgru samog sata pokreće novi i moćan procesor, a sve je istaknuto svijetlim Always on MIP zaslonom, koji je čitljiv u svim uvjetima.

 

  • planiranje rute s Komoot - kombiniranjem aplikacija Polar Flow i Komoot možeš dobiti već poznati optimalni planer rute "Route guidance"-navigacija rutom. U aplikaciji Komoot moguće je kreirati rutu, u kartama. Nakon što se prebaci na Polar Flow i sinkronizira sa satom, funkcija funkcionira tako što uvijek unaprijed upozorava sat na približavanje sjecišta i grafički pokazuje smjer u kojem treba nastaviti. Zanimljivo je da s Komootom, Polar dobiva podatke o svim raskrižjima i crta ih čak i ako se staza nastavi ravno. !!! Aplikacija Komoot se plaća, cijena ovisi o regiji "otključava".
  • Hill Splitter™ automatski detektira sve uspone i spustove koristeći GPS podatke o brzini, udaljenosti i barometarskoj visini. U slučaju penjanja ili spuštanja, zaslon sata prikazuje stvarne podatke o brdu na kojem se krećeš, a također izračunava za tebe koliko si brda već pretrčao/la. Kao dio funkcije Hill Splitter, postoji i naknadna analiza cijelog trčanja, koja ti nudi statistiku uspona i spuštanja u jasnom obliku. Postoje i dva mala poboljšanja vezana uz navigaciju i kretanje brda u obliku kompasa i mogućnost ručne kalibracije visinomjera.
  • FuelWise smart fueling assistant - rješavanje nadopunjavanja tekućine i energije tijekom utrke i treninga apsolutno je ključno za pokazivanje željenih performansi i naknadnog oporavka. Pacer Pro pokušava pomoći što je više moguće u tom smjeru i daje dvije mogućnosti za izbor. Prvi je ručno postaviti obavijest da trebaš piti ili jesti. Tada sat vibrira u željenim intervalima. Malo zanimljivija je druga - automatska - opcija upozorenja. Pacer Pro može procijeniti koliko je energije potrošeno i da je vrijeme da je napuniš. Ova funkcija radi za aktivnosti s minimalnim trajanjem od 90 minuta i zahtijeva informacije o tome koliko intenzivno opterećenje želiš (procjena otkucaja srca).
  • Izvori energije - Procjena treninga u smislu potrošnje kalorija, postotak potrošnje podijeljen je na šećere, masti, proteine. Rezultat je tada utvrditi je li trening bio učinkovit u smislu "mršavljenje" "razvoj tjelesne kondicije".
  • Weather - mogućnost praćenja vremena s pogledom na 2 dana, ažurirano pomoću aplikacije Polar Flow.
  • Nightly Recharge™ je aplikacija za mjerenje brzine regeneracije tijela preko noći. To pokazuje kako se možeš oporaviti nakon svakodnevnog napora. Pomaže pri optimalnom donošenju odluka u svakodnevnom životu kako bi se održala ukupna dobrobit i postigli ciljevi treninga.
  • FitSpark® - nudi jednostavne i spremne preporuke za svakodnevno vježbanje koje odgovaraju tvojem fizičkom stanju.
  • Trening Load Pro™ - saznaj treniraš li previše, premalo ili baš kako treba: poboljšaj svoje performanse, spriječi ozljede.
  • Ažuriranja softvera nisu osigurana od strane Sportisima!

Tehnički podaci

Materijal presvlake
polimerna zaštita sa stakloplastim vlaknima; okvir, gumbi i kopča izrađeni od zrakoplovnog aluminija
Materijal
Gorilla Glass laminirano staklo s površinom koja ne lijepi otiske prstiju
Materijal remena
izdržljiva i udobna integrirana markirana silikonska traka. Jednostavan za zamjenu, adapter za remen od 20 mm
Baterije
Li-pol baterije s kapacitou 265 mAh. Trajanje baterije do 35 sati u načinu rada za vježbanje (GPS i mjerenje otkucaja srca na zapešću), do 100 sati snimanja u načinu rada za uštedu energije ili do 43 dana u načinu rada sata. Dostupno je nekoliko opcija za uštedu energije.
Zaslon
1,2" uvijek uključen zaslon u boji, rezolucija 240x240; Podesivi izgled brojčanika sata (8 varijanti); brava; Pozadinsko osvjetljenje
Mjerenje dnevne aktivnosti
Potrošene kalorije, mjerenje pulsa, mjerenje pulsa 24/7, pedometar
Mjerenje pulsa
da (sa zapešća)
Integrirani GPS
da
Barometar
da
Kompas
da
Mjerenje brzine
da
Mjerenje tempa
da
Navigacija
da (plaćena aplikacija Komoot)
Intervalni trening
da
Upozorenje o pasivnosti
da
Vrijeme potrebno za oporavak
da
Mjerenje pulsa za vrijeme plivanja
da
Obavijesti na mobitelu
da
NFC plaćanje
ne
Vibracija
da
Postavke mjerenja pulsa
da (zaključavanje date zone srca)
Indikator baterije
da
Štedni režim
da
Sviranje glazbe
ne (samo mobilna kontrola glazbe)
Traženje mobitela
ne
Zapis podataka o treningu
aplikacija Polar Flow
Povezanost
Bluetooth
Kompatibilnost
Kompatibilan s operativnim sustavima: Windows XP, Windows 7, Windows 8 i noviji. Kompatibilan s operacijskim sustavima Mac OS X 10,6, OS X 10,7, OS X 10,8 i novijim.
Dodaci
punjač, rezervni remen bez kopče, adapteri za promjenu remena
Vodonepropusnost
50 m (5 ATM)
Širina
4.5 cm
Visina
4.5 cm
Dubina
1.1 cm
Težina
41 g
Kod proizvoda
144140
Kod dobavljača
900102180
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Ocjena 1
Ocjena
O marci
POLAR