Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 4
0x
Na listu
Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Usporediti
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
SP Connect

SP Connect BIKE II IPHONE 11/XR

Držač za telefon Kod: 7499147622
Boja Crna (Crna / Transparentan)
Veličina os

Na skladištu

Od 23.5. do 27.5. kod tebe s našom dostavljačkom službom

Dostava
71,95 €
Popis
Pričvrsti svoj telefon za bicikl u sekundi zahvaljujući SP BIKE BUNDLE II i uživaj u lakom pristupu aplikacijama, playlisti i ...
Popis

SP Connect BIKE II IPHONE 11/XR

Pričvrsti svoj telefon za bicikl u sekundi zahvaljujući SP BIKE BUNDLE II i uživaj u lakom pristupu aplikacijama, playlisti i navigaciji. Ovaj set je prikladan najviše za obožavatelje biciklizma i sadrži otpornu navlaku za telefon, gornju kabanicu koja štiti telefon od kiše i blata te element za ugradnju Universal Bike Mount, kojeg je jednostavno instalirati na volan ili lulu bicikla. SP Universal Bike Mount možeš koristiti na dva načina: ili s nagibna ručka zahvaljujući kojoj idealno pozicioniraš smartphone, ili bez ručke kao niskoprofilni držač; Telefon u SP Phone Case sigurno zaključaj okretanjem za 90°.

  • prikladno za Iphone 11 i XR
  • SP PHONE CASE - Tanka navlaka koja svojom troslojnom konstrukcijom štiti telefon, a ne sprječava korištenje tipki i utora. Straga se nalazi MicroRail držač koji jamči povezanost s ostalim uređajima i s SP GADGETS, GoPro.
  • SP WEATHER COVER - Zaštita od kiše, prašine i blata dok dodirni ekran ostaje u funkciji. Zajedno sa SP PHONE CASE pruža izvrsnu zaštitu od udaraca.
  • SP UNIVERSAL BIKE MOUNT - Element za instalaciju koji omogućuje sigurno učvršćivanje SP CONNECT proizvoda na volan i dijelove bicikla. 2 mogućnosti instalacije. Ima prilagodljivu ručku za prilagodbu naklona i omogućuje horizontalnu i vertikalnu poziciju. Instalacija bez alata za uglate i ravne profile.

Tehnički podaci

Kod proizvoda
7499147622
Kod dobavljača
54424
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Ocjena 0
Ocjena
O marci
SP Connect