Proizvod je dodan u uspoređivač.
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
1 / 5
0x
Na listu
Za dodavanje proizvoda u košaricu moraš biti prijavljen.
Proizvod je dodan u uspoređivač.
Usporediti
Prikazati usporedbu
Proizvod je uklonjen iz uspoređivača.
SP Connect

SP Connect BIKE II IPHONE11 PRO MAX/XS MAX

Držač telefona Kod: 7499147621
Boja Transparentan (Transparentan / Crna)
Veličina os

Na skladištu

Od 23.5. do 27.5. kod tebe s našom dostavljačkom službom

Dostava
71,95 €
Popis
Pričvrsti svoj mobitel na svoj bicikl u nekoliko sekundi pomoću SP Connect SP BIKE BUNDLE II i uživaj u jednostavnom ...
Popis

SP Connect BIKE II IPHONE11 PRO MAX/XS MAX

Pričvrsti svoj mobitel na svoj bicikl u nekoliko sekundi pomoću SP Connect SP BIKE BUNDLE II i uživaj u jednostavnom pristupu aplikacijama, playlistama i navigaciji. Dizajniran prvenstveno za ljubitelje biciklizma, ovaj set uključuje izdržljivu torbicu za telefon, vanjsku kabanicu koja štiti tvoj telefon od kiše i blata i univerzalni nosač za bicikl koji jednostavno montiraš na upravljač ili nosač bicikla. SP univerzalni nosač za bicikl možeš koristiti na dva načina: ili s nagibnom rukom, zahvaljujući kojoj možeš idealno postaviti svoj pametni telefon, ili bez ruke kao niskoprofilni držač. Možeš sigurno zaključati vSP Phone Case u držač okretanjem za 90°.

  • dizajniran za iPhone 11 Pro Max i XS Max
  • SP PHONE CASE - Tanka futrola koja svojom troslojnom konstrukcijom štiti telefon bez ometanja upotrebe gumba i priključaka. Na poleđini paketa nalazi se MicroRail nosač koji osigurava povezivanje s ostatkom dodatne opreme, kao i sa SP GADGETS-om, GoPro nosačem.
  • SP WEATHER COVER - Poklopac koji štiti tvoj telefon od kiše, prašine i blata, dok zaslon osjetljiv na dodir ostaje potpuno funkcionalan. Zajedno će SP PHONE CASE također pružiti odgovarajuću zaštitu od udara.
  • SP UNIVERSAL BIKE MOUNT - Montažni element koji omogućuje sigurno pričvršćivanje proizvoda SP CONNECT na upravljač i nosač kotača. 2 mogućnosti montaže. Ima podesivu ruku za podešavanje nagiba i omogućuje vodoravnu i vertikalnu orijentaciju pametnog telefona. montaža bez alata na sfernim i ravnim profilima

Tehnički podaci

Kod proizvoda
7499147621
Kod dobavljača
54423
Zasićenost boje proizvoda može se malo razlikovati ovisno o svjetlu u studiju ili rezoluciji vašeg uređaja.
Ocjena 0
Ocjena
O marci
SP Connect